Ada Milea si Bobo Burlacianu (Fara Zahar) sustin programul YouthBank Bucuresti, program de educatie si antreprenoriat social dedicat liceenilor, printr-un concert de strangere de fonduri.

Concertul de strangere de fonduri care va avea loc miercuri, 22 februarie 2012, in Club Wings (Strada Mihai Eminescu nr. 127), incepand cu ora 20:00. Cei doi se alatura astfel artistilor care i-au sustinut de-a lungul timpului pe liceenii YouthBank si anume: trupa TAXI si Trupa Veche, Alexandru Tomescu, Florin Chilian si Mihai Margineanu. Biletele pot fi cumparate de pe www.bilet.ro, www.biletoo.ro si www.blt.ro.

Evenimentul din Bucuresti face parte din turneul national YouthBank Artist Tour, la care Ada & Bobo au acceptat bucurosi sa participe in beneficiul programului YouthBank. Turul va avea loc in orasele Timisoara, Bucuresti, Cluj si Targu Mures. Artistii vor interpreta piese noi despre supereroii literaturii universale precum Gulliver si Robinson Crusoe dar si fragmente din spectacolele de succes Apolodor si Don Quijote.

  • Ce este YouthBank?
In Romania, YouthBank are o traditie de 5 ani, fiind lansat in Cluj-Napoca in 2006. In prezent, programul exista in 7 orase: Alba-Iulia, Bucuresti, Cluj-Napoca, Iasi, Odorheiu Secuiesc, Timisoara si Tirgu Mures. Echipa YouthBank Bucuresti, formata din 19 liceeni, a reusit in cele doua editii ale programului sa creeze un fond de investitii in valoare de 15.000 de euro din care au fost finantate 24 proiecte initiate de elevii bucuresteni.

YouthBank este un program de educatie si antreprenoriat social, organizat la nivel national de ARC – Asociatia pentru Relatii Comunitare si la nivel local de Fundatia Comunitara Bucuresti. Programul, care in 2011 a fost desemnat la Gala Voluntarului, Cel mai bun proiect de voluntariat in domeniul tineret, este sprijinit, la nivel national, de BCR – Banca Comerciala Romana.

Citeste si:
Modalitatea inedită a unui designer ceh de a strânge bani pentru...
Modalitatea inedită a unui...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.