Afla ce posturi TV si ce website-uri vor transmite astazi in direct funeraliile divei care s-a stins din viata in urma cu o saptamana.

Desi ceremonia comemorativa este un eveniment privat, la care se poate participa numai pe baza de invitatie, fanii si toti cei care au iubit-o pe Whitney pot sa vizioneze funeraliile prin intermediul televiziunii si al anumitor site-uri care vor oferi streaming in direct din biserica baptista New Hope din Newark.

O singura camera de filmat de la Associated Press a primit acordul familiei Houston sa participe la eveniment, care va incepe la amiaza (ora 19:00, ora Romaniei). Iata unde va putea fi vizionata transmisia:

- Canalul CNN va transmite in direct de la fata locului, incepand cu ora locala 11:30 (18:30, ora Romaniei).
- wsbtv.com,
-
cnn.com/live,
-
livestream.com/aplive,
-
foxnews.com,
-
majicatl.com.

Familia Houston a insistat ca evenimentul sa nu fie tratat sau privit ca o "inmormantare". Este mai degraba o ceremonie inaintea "intoarcerii acasa", relateaza tmz.com. Scopul evenimentului este sa o omagieze pe Whitney, inainte ca aceasta sa plece "acasa" in Rai pentru a fi alaturi de Dumnezeu.

Citeste si
Ce vedete au fost invitate la funeraliile lui Whitney?


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.