Spadasinul cu pelerina neagra se intoarce pe marile ecrane intr-o adaptare science fiction a povestii sale. Actorul ales sa-l interpreteze este un preferat al criticilor.

Gael Garcia Bernal il va juca pe Zorro in noul film produs de 20th Century Fox, relateaza The Guardian. In aceasta adaptare, actiunea are loc intr-un viitor post-apcaliptic, iar California natala a lui Zorro s-a transformat intr-un desert unde oamenii incearca sa supravietuiasca.

Sloganul eroului a fost dintotdeauna "ajuta-i pe cei care nu pot fi ajutati si apara-i pe cei oprimati". Un viitor post-apocaliptic pare a fi genul de scenariu unde acest slogan s-ar potrivi, insa il face pe Zorro sa semene mai mult cu Mad Max.

Alte detalii legate de poveste nu s-au eliberat, insa Gael Garcia Bernal pare a fi genul de actor care poate sa interpreteze eroi cu o latura intunecata, avand in vedere ca filmografia lui include titluri precum: Y tu Mama Tambien, Babel si The Motorcycle Diaries. Pacat ca este asa de scund (1.70 m).

Crezi ca Gael Garcia Bernal este un succesor potrivit pentru Antonio Banderas?


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.