9AM.ro iti prezinta cele mai picante stiri ale zilei, sumarizate intr-o revista a presei mondene. Astazi: Dan Capatos isi linge ranile si Vanghelie s-a mutat cu soacra.

Oare ce mai face Dan Capatos, dupa ce a fost pus la colt si trimis la culcare fara desert de catre CNA. In timpul emisiunii, prezentatorul a recunoscut ca decizia CNA de sanctionare a Antenei 1 pentru difuzarea imaginilor cu Emil Boc in nud a fost una justa.

In acelasi timp, Capatos nu a acceptat sa fie criticat de CTP, pe care "publicul l-a exclus din presa, relateaza click.ro.

Vanghelie, un ginere "giugiuc"? Primarul sectorului 5 s-a mutat in casa Lidiei Mizil, mama Oanei. Cei trei vor locui impreuna pana cand Vanghelie va cumpara o noua vila.

Cancan.ro prezinta vietile celor 12 finalisti de la Romanii au Talent si cum s-au schimbat dupa finalul emisiunii. In mod previzibil, talentele cele mai "ciudate" (dansatul la bara, artele martiale) au avut parte de cea mai mica portie de succes post-emisiune.

Anda Adam si-a schimbat look-ul, preluand cateva elemente de coafura de la Adele. Nu vrem sa fim rai, dar Adele nu a inventat bentita si fixativul.

Ana Claudia Ilie, fata care a povestit ca a facut sex cu Carmen Serban cand era minora, si-a cerut scuze la televizor pentru scandalul iscal, relateaza libertatea.ro. In lumea tabloidelor este bine sa ierti, dar niciodata sa uiti.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.