Pentru un film care a costat peste 250 de milioane de dolari, expertii in mediatizare considera ca semnele nu sunt de bun augur pentru productia Disney.

Cu ceva timp inainte de premierele cele mai mari, studio-urile isi fac studii de "popularitate". Aceste studii sondeaza interesul publicului pentru un film. Iar interesul pentru John Carter (care va avea premiera pe 16 martie) este extrem de limitat.

"Tocmai am primit cifrele, femeile resping categoric acest film. Popularitatea proiectului este socant de limitata pentru un film care a costat peste 250 de milioane de dolari. Ar putea fi cel mai costisitor esec din toate timpurile", a declarat pentru deadline.com un producator executiv de la Disney.

Studio-ul este ingrijorat dar inca mai spera. In curand va incepe o campanie media care sa concentreze 90% din bugetul de promovare, iar Disney inca se bazeaza pe faptul ca filmul este totusi regizat de Andrew Stanton (Finding Nemo, Wall-E), iar Stanton nu i-a dezmagit pana acum.

Vei merge sa vezi John Carter la cinema?


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.