Familia lui Whitney Houston incearca sa-l tina pe Bobby Brown departe de Bobbi Kristina, din teama ca tatal incearca sa-si insuseasca mostenirea fiicei.

Bobbi Kristina, fiica lui Whitney Houston si a lui Bobby Brown, are dreptul la o mostenire de peste 40 de milioane de dolari. Cissy Houston, mama cantaretei decedate, depune eforturi disperate sa-l tina pe Brown departe de fiica lui de 18 ani.

Familia este convinsa ca Bobby este falit si va incerca sa ajunga la banii fostei sale sotii prin manipularea emotionala a Kristinei. Bobby Brown a incercat sa-si viziteze fata la inceputul saptamanii dar familia s-a opus, relateaza tmz.com.

Prieteni ai familiei Houston l-au contactat si l-au avertizat ca nu este binevenit la inmormantarea lui Whitney. Aceasta dusmanie nu se afla la inceput. Rudele apropiate ale divei au considerat dintotdeauna ca Bobby Brown a fost principala influenta negativa atat din viata fostei sale sotii, cat si din viata fiicei sale.

Brown, in schimb, se apara spunand ca nu vrea decat sa faca pace cu familia lui Whitney, de dragul Kristinei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.