9AM.ro iti prezinta cele mai picante stiri ale zilei, sumarizate intr-o revista a presei mondene. Astazi si mai multe corpuri goale pe care nimeni nu vrea sa le vada.

Capatos se simte pus cu spatele la zid dupa ce dezvaluirea imaginilor cu Emil Boc in pielea goala a atras furia publicului si mai nou a CNA-ului. Prezentatorul TV regreta ca nu a blurat fotografiile, relateaza libertatea.ro. Si noi regretam acelasi lucru...

Citeste si Antena 1 si OTV, sanctionate de CNA pentru inregistrarea cu Boc nud

Aflandu-ne la capitolul "goliciune nedorita de nimeni in afara de tabloide", sa abordam subiectul Nikita la centru Spa. Cancan.ro relateaza ca Nikita a participat la o sedinta de masaj, a mers la sauna si a facut o baie in jacuzzi... toate acestea fara haine. Socant intr-adevar. In privinta preferintelor de maseuri Nikita a declarat:

"Mi-as dori sa imi faca masaj Leo di Caprio sau Guardiola. Imi plac foarte mult fotbalistii."

Ah da, bineinteles, Leo di Caprio, portar la Inter, nu?

Implantele de silicon la sani nu sunt doar o tentativa disperata de a te conforma unor standarde draconice de frumusete. Ele sunt o investitie. Nicoleta Luciu profita de noile silicoane si si-a marit tariful, de la putin peste 1.000 de euro la 2.000 de euro, pentru un show sexy de 45 de minute, relateaza click.ro.

Stefan Banica Jr
. a trecut pe la doctor, din cauza unei raceli. Poate ar fi o idee buna pentru cantaret sa-si asigure corzile vocale de aur pentru un milion de euro sau o alta suma asemanatoare.

TVR se zguduie din cauza unui nou scandal, provocat de ineficienta si costurile inalte ale emisiunii InTrecerea Anilor, prezentata de Mircea Radu. Emisiunea a fost scoasa din grila TVR, relateaza ring.ro. Asta este, nimeni nu te tine la televizor "din dragoste".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.