Au trecut mai bine de 25 de ani de la cel mai grav dezastru nuclear din istorie, destul timp pentru Hollywood sa inventeze o metoda prin care poate sa profite din tragedie.

Filmul se numeste The Chernobyl Diaries si este proiectul regizorului Oren Peli (care a realizat si Activitate Paranormala). Peli a scris scenariul cu fratii Shane si Cary Van Dyke, iar scaunul de regizor a fost ocupat de Bradley Parker (fost director de efecte speciale), relateaza empire.com.

Povestea filmului se invarte in jurul unui grup de prieteni care raman izolati in orasul ucrainean Prypiat. Aici se aflau pe vremuri locuintele lucratorilor de la Cernobil, dar intre timp natura (si o alta prezenta malefica) si-a intrat in drepturi iar Prypiat a ajuns un oras-fantoma. Genul de loc unde tipete inumane te trezesc noaptea.

Din distributie fac parte Jonathan Sadowski (Vineri 13, varianta din 2009), Devin Kelley (serialul The Chicago Code), Nathan Phillips (Wolf Creek) si cantaretul Jesse McCartney.

Filmul se va lansa in Statele Unite in a doua jumatate a lunii mai, anul acesta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.