Treptat, treptat ne revenim din amorteala avertizarilor repetate de ninsori si viscol. Ne incalzim cu o cafea si o portie de stiri mondene.

Monica Tatoiu nu are simtul umorului. Pentru o farsa televizata, Catalin Maruta i-a mutat masina, motiv pentru care femeia de afaceri l-a dat pe mana politiei, relateaza ring.ro.

Carmen Serban
s-ar putea sa breveteze "dieta lesbiana". Cantareata a recunoscut ca dupa ce a izbucnit scandalul in care este acuzata ca a facut sex cu o minora, a ramas "nemancata, non-stop", relateaza click.ro.

Stiti ce se zice despre ceasul biologic care ticaie? Silvia Pop, fosta prietena a lui Adrian Cristea, ori nu aude acest ceas ori a aruncat deja cu el in perete. Vedeta nu numai ca nu isi doreste copii, dar a declarat ca daca ar ramane insarcinata acum ar face un avort, relateaza cancan.ro.

Au ajuns si romanii la premiile Grammy! Gemenele de la Indiggo si Costi Ionita au luat parte la eveniment.

Desi lumea a supravietuit ororii de a-l fi vazut pe Emil Boc fara haine si a uitat de incident, Libertatea nu a uitat. A inregistrat ce a facut fostul premier in ziua in care goliciunea sa a fost expusa in toata mass-media. Boc nu parea deloc deranjat de scandal. Cel care rade la urma rade mai bine, mai ales daca este exibitionist.

Designerii Razvan Ciobanu si Adrian Pescariu au avut un schimb de replici dure pe Facebook, ca niste barbati "adevarati" care au o neintelegere.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.