Inmormantarea publica va avea loc cel mai probabil vineri la Newark, New Jersey, orasul natal al cantaretei.

Corpul lui Whitney Houston a ajuns luni in Newark si a fost escortat de politie pana la casa de pompe funebre Whigham care se va ocupa de detaliile inmormantarii. Aceeasi casa s-a ocupat si de inmormantarea tatalui lui Whitney, John Houston, in anul 2003.

O sursa apropiata familiei a declarat pentru ABCnews ca cel mai probabil joi va avea loc un priveghi privat pentru membrii familiei. Vineri ar putea fi organizata inmormantarea publica la centrul Prudential din Newark. Sala respectiva de evenimente are o capacitate de 20.000 de locuri.

Majoritatea rudelor de gradul I, inclusiv Bobbi Kristina si Bobby Brown se afla in prezent in New Jersey. Confom surselor, Whitney ar putea fi ingropata langa locul de veci al tatalui sau, intr-un cimitir din Westfield.

In decursul noptii de sambata spre duminica, cu o zi inainte de premiile Grammy, Whitney Houston (48 de ani) s-a stins din viata. Conform primelor cercetari, diva s-ar fi inecat in cada camerei de hotel. Cantareata Whitney Houston ar fi luat Xanax, un medicament cu efecte sedative puternice, si ar fi adormit in cada, fapt care ar fi condus la decesul sau prin inecare.

video platformvideo managementvideo solutionsvideo player


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.