Jennifer Hudson, cunoscuta pentru rolul ei din Dreamgirls si comparata frecvent cu Whitney, a omagiat-o pe diva in timpul premiilor Grammy.

Jennifer Hudson a purtat o rochie simpla neagra si a cantat hitul cel mai cunoscut al lui Whitney Houston, "I Will Always Love You". Artista a pus deosebit de multa emotie in momentul muzical, care a fost pregatit pe ultima suta de metri.

Hudson a avut de lupta contra propriilor nervi, deoarece in timpul repetitiilor a izbucni in plans de mai multe ori, relateaza thestir.com. In aceste conditii, credem ca s-a descurcat mai bine decat ne-am fi putut astepta.

In decursul noptii de sambata spre duminica, cu o zi inainte de premiile Grammy, Whitney Houston (48 de ani) s-a stins din viata. Conform primelor cercetari, diva s-ar fi inecat in cada camerei de hotel. Cantareata Whitney Houston ar fi luat Xanax, un medicament cu efecte sedative puternice, si ar fi adormit in cada, fapt care ar fi condus la decesul sau prin inecare.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.