Al cincilea sezon al serialului "Nebunii de pe Madison Avenue/ Mad Men" este programat sa fie difuzat incepand din luna martie de postul american AMC.

Paul McCartney ar putea avea o aparitie in serialul tv “Mad Men”, dupa ce artistul si-a dat acordul ca mai multe cantece care ii apartin sa fie folosite pe coloana sonoara a show-ului.

"Este un moment perfect pentru ca noua lui muzica se potriveste foarte bine serialului. Actiunea din serial a ajuns la stilul swing al anilor 1960. Deci este normal ca un om care este un punct de referinta al epocii sa fie implicat in proiect", a spus o sursa apropiata producatorilor.

"Macca (McCartney) ar putea avea un rol daca ar dori, dar nu cred ca va cere acest lucru. Este mai mult decat fericit sa furnizeze piesele", a mai spus sursa.

Recent, britanicul a vorbit despre dorinta sa de a compune muzica pentru jocuri video si despre exploatarea unui nou mod de a-si promova muzica.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.