Vremea rece amorteste tara dar nu are nici un efect asupra nebuniei vedetelor noastre. Afla ce aventuri au mai avut celebritatile prin nameti dar si in afara lor.

"Sa ai un copil esti cam si cum ai lua Oscarul pe plan personal" a declarat Elena Gheorghe pentru click.ro. Oare cand a nasct la spital a tinut un discurs special de multumire?

"As vrea sa multumesc prezervativului care s-a rupt in noaptea conceptiei".

Apropo de copii, Giulia Anghelescu este insarcinata, spre surpinderea sa.

In vreme de criza, este nevoie de masuri de criza. Iulia Albu, sotia designerului Mihai Albu, s-a dezbracat pentru a vinde mai multi pantofi din noua colectie a sotului sau.

Fata care a declarat ieri ca a fost amanta lui Carmen Serban a fost supusa unui test de poligraf de catre cancan.ro. Testul a dezvaluit ca fata a mintit. Slava Domnului! Lesbienele ar trebui sa aiba standarde mai inalte.

Mariana Zavoranu ofera detalii pentru ziarulring.ro in legatura cu incidentul de duminica, atunci cand fiica ei, Oana, s-a internat la spital. Mama actritei a declarat ca Oana a avut o cadere de calciu.

Daniela Gyorfi si-a micsorat sanii, relateaza libertatea.ro. Speram ca decizia Danielei nu va inspira si alte vedete locale, pentru ca s-ar putea sa scada din nou ratingul Romaniei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.