In luna ianuarie topul celor mai mediatizate celebritati se bucura de doua noi prezente masculine, Irinel Columbeanu si Dan Diaconescu, in locul lui Smiley, in timp ce Bianca Dragusanu urca pe primul loc in top 10 celebritati feminine.

Noul an aduce cu sine schimbari in ceea ce priveste topul celebritatilor cu cele mai multe aparitii in media. Desi Gigi Becali ramane pe prima pozitie in topul vedetelor de sex masculin, Oana Zavoranu coboara doua pozitii, situandu-se pe locul al treilea, cu 70 de aparitii, dupa Bianca Dragusanu (85 aparitii) si Monica Gabor (84 aparitii).

In top 10 celebritati de sex masculin dupa numarul de aparitii in media in ianuarie avem parte de surprize. Datorita anuntului potrivit caruia Irinel Columbeanu va candida la Primaria Capitalei, acesta a intrat in top pe locul cinci.

Il urmeaza la o diferenta de doua aparitii Dan Diaconescu; acesta a fost destul de mediatizat pe parcursul lunii trecute, in parte ca urmare a participarii sale la protestele din Piata Universitatii si a vietii sale politice.

Afla cine se afla pe urmatoarele pozitii in top citind articolul integral pe kudika.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.