Ellen DeGeneres a invitat una dintra fanele sale in talkshow-ul sau si impresionata de povestea tinerei, i-a facut un cadou.

Tanara a fost luata prin surprindere de Ellen in timpul talkshow-ului, cand a fost invitata sa se aseze in fotoliul invitatilor. Jackie a crezut ca va participa la emisiune doar ca membru al publicului.

Ellen a citit scrisoarea fetei, in care Jackie povestea cum emisiunea o ajuta sa ramana optimista, in ciuda faptului ca este o mama care isi creste copilul singura si care trebuie sa lucreze 50 de ore pe saptamana. Situatia lui Jackie era atat de grava, incat nici nu si-a permis haine noi pentru a aparea la televizor. Colegii sunt cei care au ajutat-o in cele din urma.

Mai intai Ellen i-a oferit lui Jackie 10.000 de dolari, infansurati intr-o panglica rosie si a spus in gluma: "Nu am o masina pentru tine". Dupa pauza de reclame, a revenit asupra glumei, iar Jackie a primit o masina rosie, Subaru, moment in care a inceput sa sara in sus, cu tot cu copilul in brate. Cand s-a mai linistit a mai primit 5.000 de dolari, ascunsi in cotiera.

Este extrem de generos gestul lui Ellen, dar mai are de lucru pana o prinde din urma pe Oprah, regina generozitatii, care a oferit masini noi pentru toti membrii publicului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.