Vremea rece amorteste tara dar nu are nici un efect asupra nebuniei vedetelor noastre. Afla ce aventuri au mai avut celebritatile prin nameti dar si in afara lor.

Publicatia click.ro este revoltata ca Serban Huidu a avut tupeul sa mearga la schi la inceputul lunii februarie, in timp ce in tara i se decide soarta in cazul accidentului in care a fost implicat. Unii oameni vor fi fericiti doar daca Huidu se incuie intr-o camera pentru a se autoflagela, inainte de a fi trimis la inchisoare.

Citeste si:
Ce spune Huidu despre accident si carcoteli

Toni Grecu o propune ca premier in locul lui Emil Boc pe Bianca Dragusanu, relateaza ring.ro. Nu ar fi corect fata de Mihai Razvan Ungureanu sa fie dat la o parte pentru Bianca, doar pentru ca nu are silicoane. Nici Boc nu a fost dat afara pentru ca era pitic.

O tanara a povestit pentru Cancan aventura sexuala pe care a avut-o cu Carmen Serban. Conform spuselor sale, tanara a parasit-o pe cantareata pentru ca era prea geloasa. Revoltator! Nu o parasesti pe Carmen Serban pentru ca este geloasa, ci pentru ca este Carmen Serban.

Catalin Botezatu, pe timp de viscol, s-a incuiat timp de trei zile in studio-ul de inregistrari. Nu va speriati! Nu lanseaza un album de muzica. Este vorba despre inregistrarile pentru un audiobook, numit "Trei Vieti", relateaza agentiadepresamondena.com.

Prietena lui Pepe a intrat intr-o clinica. Prin urmare, sigur e insarcinata, scrie libertatea.ro. Nu conteaza daca exista zeci de mii de afectiuni care ar putea necesita o vizita la medic. Nu conteaza daca Raluca Pastrama se afla in clinica ca sa tina companie unei prietene. Pepe + prietena + doctor = SARCINA. Un calcul simplu specific tabloidelor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.