Despartirea lui stefan Banica jr. (foto mic) de Camelia Constantinescu si noua lui relatie cu Andreea Marin tine prima pagina a ziarelor de cateva saptamani bune. Sanda Vlad Liteanu, mama lui stefan Banica jr., a acceptat sa stea de vorba cu Libertatea despre aceasta schimbare din viata personala a fiului sau.

Libertatea: Ce parere aveti de relatia lui stefan cu Andreea?

Sanda Vlad Liteanu: E decizia fiului meu si sunt de acord cu ea. in fond, sunt deciziile lui si, in general, sunt de acord cu ceea ce face fiul meu.

Se aude ca ati insotit-o pe Andreea la un concert la Ateneu.

Pe Andreea o cunosc de multi ani. A fost la mine in casa, inca de acum cativa ani, inainte sa fi avut o relatie cu stefan. Iar la Ateneu a fost o intamplare. M-am intalnit cu ea si mi-a oferit un loc alaturi. Nu mi se pare curios sau neobisnuit.

I-ati insotit pe stefan si pe Andreea si la concertul lui Phil Collins.

Asa este.

in ce relatii ati ramas cu fostele partenere ale lui stefan? Ma refer in special la Cristina Topescu si Mihaela Radulescu. Se spune ca ati tinut foarte mult la Mihaela!

La toate am tinut! Cu toate fetele lui m-am inteles bine. Nu am nimic cu nici una, am ramas in relatii amicale.

Fete nu ati avut, dar v-ati dorit.

L-am avut doar pe Stefan. Da, mi-am dorit si fete, probabil de aceea au fost ca si fetele mele.

Se mai spune ca pe Camelia nu ati avut-o la suflet.

Nu e adevarat, nu am nimic cu ea! Lumea spune prostii. Camelia e oricand bine primita in casa mea si ea stie asta. Mai ales ca e un copil la mijloc.
in presa s-au scris atatea despre despartirea lui stefan de Camelia si despre relatia cu Andreea...
Ma afecteaza si ma deranjeaza cand se scriu neadevaruri despre fiul meu. Cu viata personala el a fost intotdeauna discret. Chiar i-am spus si lui stefan ca va trebui sa spuna ce are de spus! in fond e viata lor si fac ce vor! S-a spus gresit ca au fost plecati la Cannes, cand stefan era cu copilul la mine. Nu mai vorbesc de modul de exprimare. S-a scris ca stefan i-a bagat ei pumnul in gura. si care era pumnul in gura? Ca le-a spus ziaristilor sa n-o mai intrebe si pe Andreea. Aici s-a facut aluzie la faptul ca, vezi Doamne, stefan ar fi batut-o pe Andreea! Caci nu va spun cate telefoane am primit de genul asta. Sunt indignata de neadevarurile care s-au scris, toate menite sa le strice imaginea si fericirea. Amandoi sunt valorosi, au demonstrat ceva in meseria lor si e pacat sa ii murdaresti!

Pe baietelul lui Stefan cand l-ati vazut ultima data?

Il vad tot timpul. A fost la mine si de ziua mea, cu stefan si Camelia. Fiul meu se va ocupa tot timpul de el. Andreea nu a fost la ziua mea, pe 31 octombrie. Dar nu am sarbatorit in mod special, a venit cine a vrut, au trecut doar cativa cunoscuti.

Ati intervenit vreodata in relatiile fiului dv.?

Niciodata nu m-am bagat in relatiile lui.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.