Pauza dintre reprizele Super Bowl-ului sunt rezervate de obicei unui moment muzical cat mai extravagant. Madonna s-a achitat cu brio de datoria de a distra spectatorii de la meci pana sa se intoarca jucatorii pe teren, fiind ajutata si de mai multi muzicieni "hot" ai momentului.

Madonna si-a facut intrarea pe umerii unei armate de gladiatori si pe acordurile melodiei sale "Vogue". Urmatorul cantec a fost hitul din anul 2000, Music, pentru care Madonna i-a chemt pe baietii de la LMFAO: Stefan (Redfoo) si Skyler (Skyblu).

Cu aceasta ocazie s-au folosit si sample-uri din melodiile LMFAO: "Party Rock Anthem" si "Sexy and I know it".

In continuare, Madonna a fost acompaniata pe scena de pe stadionul din Indianapolis de Nicki Minaj, MIA si Cee Lo Green. Ultimul cantec al serii a fost hitul Like a Prayer, pentru care solista a apelat si la un cor gospel.

Show-ul Madonnei s-a terminat cu un mesaj simplu: "World peace".

Cum ramane cu meciul? New York Giants a castigat editia cu numarul 46 a Super Bowl de duminica, dupa ce a invins, scor 21-17, pe New England Patriots.

Citeste si Filmele anului 2012, prezente la Super Bowl


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.