Cantaretul a declarat ca nu intentioneaza sa il inlocuiasca pe Freddy Mercury, ci vrea sa il omagieze in stilul sau.

Adam Lambert va fi solist pentru membrii formatiei Queen pentru un concert special in cadrul festival de marca Sonisphere, care va avea loc intre 6 si 8 iulie, in Knebworth, Marea Britanie.

"Intentia mea este sa ii ofer un omagiu lui Freddie Mercury si trupei cu niste cantece grozave. Totul e ca sa pastram muzica vie pentru fani si sa le oferim o enerfie de care Freddie ar fi fost mandru", a declarat Lambert pentru cotidianul Daily Star.

Lambert are o relatie foarte speciala cu Queen. La auditiile American Idol, concurs care l-a lansat pe Lambert, acesta a cantat Bohemian Rhapsody. Tanarul rocker a mai cantat alaturi de membrii Queen cu ocazia premiilor European Music Awards 2011, care au avut loc in Belfast.

Queen vor urca pe scena alaturi de Faith No More si Green Day la Knebworth, acelasi loc unde Freddie Mercury a urcat pe scena pentru ultimul sau concert in 1986.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.