Slayer va sustine un concert pe 4 iunie, la Arenele Romane, in Bucuresti. Biletele pentru eveniment se pun in vanzare pe 6 februarie.

Una dintre cele mai mari trupe de thrash metal din istoria genului, Slayer a luat fiinta in anul 1981, in Huntington Park, California, fiind alcatuita in prezent din Tom Araya (bass si voce), Kerry King (chitara), Jeff Hanneman (chitara) si Dave Lombardo (tobe).

De-a lungul timpului, trupa a lansat doua albume live, doua compilatii, 6 videoclipuri, doua EP-uri si nu mai putin de 11 albume de studio, patru dintre ele fiind premiate cu discul de aur in Statele Unite. Alaturi de Metallica, Megadeth si Anthrax, Slayer face parte din „Big Four”, care au venit in Romania cu ocazia festivalului Sonisphere din 2010.

Biletele pentru concertul pe care Slayer il va sustine pe 4 iunie la Arenele Romane vor fi puse in vanzare luni, pe 6 februarie, pe myticket.ro, la doua categorii de pret, 80 de lei, respectiv 120 de lei pentru Golden Circle. Ulterior, biletele vor putea fi achizitionate si in reteaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, libraria Mihai Eminescu si retelele afiliate MyTicket.

Fecare persoana care comanda online cel putin un bilet pentru concertul Slayer, va avea posibilitatea achizitionarii unui abonament B’ESTFEST cu o reducere de 30% fata de pretul intreg al abonamentului. Promotia este valabila o saptamana, pana pe 12 februarie inclusiv.

Citeste si:
[VIDEO] Garbage si Caro vin la B ESTFEST


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.