Artistul britanic va sustine un concert jazz la Sala Palatului, alaturi de grupul sau de jazz-fusion, Nigel Kennedy Quintet.

Concertul va avea loc pe 2 aprilie si va cuprinde un program variat, piese originale de jazz imbinate armonios cu prelucrari muzicale dupa Jimi Hendrix precum “Purple Haze” sau “3rd Stone From The Sun”, compozitii din repertoriul trupei ”The Doors” pentru care Nigel Kennedy a cunoscut celebritatea.

De peste 25 de ani, Nigel Kennedy este recunoscut ca fiind unul dintre virtuozii viorii si este, fara indoiala, unul dintre cei mai importanti violonisti pe care i-a produs Marea Britanie vreodata.

Artistul nu se afla pentru prima data in Romania. Anul trecut, Nigel Kennedy a mai concertat la Bucuresti alaturi de Damian Draghici, intr-un spectacol extraordinar, sustinut in Piata Constitutiei.

Preturile biletelor variaza intre 80 si 250 de lei, in functie de categorie. Biletele se pot achizitona prin intermediul Agentiei Vreau Bilet de la Unirea Shopping Center etaj 2, Sala Palatului, din Libraria Mihai Eminescu, in reteaua Eventim si online prin www.vreaubilet.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.