David Lynch a regizat doua reclame la cafea care nu numai ca ne baga in sperieti, dar ne taie orice pofta de a bea cafea. Urmareste-le si tu.

Din portofoliul regizorului David Lynch fac parte serialul Twin Peaks, filmele Blue Velvet, Inland Empire, Eraserhead, Mulholland Drive. Este deci usor de inteles ca David Lynch iubeste doua lucruri pe lumea aceasta.

Sa faca filme bizare si sa bea cafea si daca poate sa combine aceste doua mari pasiuni de ce nu ar face asta? Pentru ca se obtin niste reclame destul de infricosatoare. Regizorul a realizat pana acum doua spoturi publicitare care sa promoveze propria marca de cafea.

In prima reclama, lansata anul trecut, un barbat are o conversatie de patru minute cu capul unei papusi Barbie. Asta este toata reclama. Daca bautul cafelei speciale "David Lynch blend" te face sa vorbesti cu papusi strangulate, mai bine ar fi sa treci pe ceai.

Reclama noua este mai simpla dar ambianta este mult mai "creepy". Cine bea cafea pe intuneric?


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.