Faimosul tenor revine in Romania pentru un concert pe care il va sustine in 25 mai, de la ora 20.00, la Sala Palatului din Bucuresti.

De-a lungul anilor, Jose Carreras a vizitat de mai multe ori Romania, sustinand concerte, in 2008, la Sala Palatului din Bucuresti si la Strandul Tineretului din Timisoara.

De asemenea, tenorul a mai participat la o gala de caritate organizata la Bucuresti, in vara lui 2007, si a sustinut un concert, in 2000, la Ateneul Roman.

Pentru spectacolul pe care Jose Carreras il va sustine in 25 mai, la Sala Palatului, biletele pot fi cumparate la urmatoarele categorii de preturi: 1.000 de lei (categoria VIP), 800 de lei (categoria 1), 600 de lei (categoria 2), 400 de lei (categoria 3), 300 de lei (categoria 4) si 200 de lei (categoria 5).

Biletele pentru concert se vor pune in vanzare pe 30 ianuarie si vor putea fi achizitionate din: magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center, librariile Adevarul, magazinele Diverta, magazinele Flanco, Sala Palatului, libraria Eminescu, magazinul Victoria, magazinul Muzica, Palatul National al Copiilor, statia de Metrou Unirii 1.

Pentru cei ce doresc sa comande biletele online, o pot face de pe biletoo.ro, blt.ro, bilet.ro, si myticket.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.