Actorul celebru pentru rolul sau dublu din Reteaua Sociala (The Social Network) a fost prins de politie pentru posesie de fursecuri cu marijuana... si o negresa.

Putine capturi ale politiei se dovedesc a fi atat de... delicioase. Armie Hammer, cunoscut pentru rolurile sale din Reteaua Sociala si J. Edgar, a avut de platit in noiembrie 2011 o cautiune serioasa pentru faptul ca a fost prins de politie cu fursecuri si o negresa cu continut de marijuana in posesia sa.

Incidentul s-a petrecut in orasul Sierra Blanca din statul Texas, aceeasi localitate unde si rapperul Snoop Dogg a fost arestat pentru posesie de marijuana.

Din moment ce cantitatea de marijuana era prea mica (trei fursecuri si o negresa), actorul a trebuit sa-si plateasca doar cautiunea in valoare de 1.000 de dolari, relateaza tmz.com.

Se vede ca actorul este foarte fericit in poza luata in momentul arestarii. Fursecurile acelea trebuie sa fi fost foarte eficiente daca si in timp ce era arestat, Hammer era intr-o dispozitie atat de buna incat sa zambeasca politistilor care voiau sa-l bage la inchisoare.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.