Proiectul este descris ca o adaptare a povestii lui Moise, spusa in stilul filmului Braveheart.

In urma cu cateva luni s-a anuntat pentru prima data ca Steven Spielberg a intrat in negocieri cu Warner Brothers pentru a realiza un film biografic despre Moise, numit Gods and Kings. Se pare ca regizorul si studio-ul s-au inteles si urmeaza sa semneze contractul.

Proiectul va fi o epopee istorica in stilul filmului Braveheart, in care urmarim firul narativ al vietii lui Moise de la nasterea si abandonul sau, ridicarea unei armate si pana la primirea Celor Zece Porunci, relateaza geektyrant.com.

Warner Brothers a avut ceva de munca pana sa-l obtina pe Spielberg, dupa ce regizorul a citit pentru prima data scenariul in decembrie, dar in acea perioada programul sau era foarte aglomerat. O mica sansa s-a transformat intr-o mare oportunitate pentru revenirea epopeilor biblice pe marile ecrane. Filmarile incep anul viitor in primavara.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.