Vorba care circula prin Hollywood cu privire la Oscaruri este: "Nu conteaza daca o sa castigi, este o onoare doar sa fii nominalizat".

Ieri au fost anuntate nominalizarile la Oscaruri pentru anul 2012. Brad Pitt, nominalizat la categoria Cel mai bun Actor pentru rolul din Moneyball, a declarat pentru People ca ametise de bucurie la aflarea vestii... sau poate era din cauza cafeinei. Pitt este un veteran al nominalizarilor care nu se concretizeaza.

De aceea, actorul a declarat ca mai fericit este "pentru Jonah si pentru restul echipei Moneyball care au fost rasplatiti pentru munca lor". Brad Pitt s-a referit la Jonah Hill, partenerul sau din film, care a fost nominalizat in categoria Cel mai bun Actor in Rol Secundar. Actorul a adaugat ca vrea sa ofere "clatite pentru toata lumea" in cinstea nominalizarii sale.

Bernice Bejo, nominalizata pentru premiul Cea mai buna Actrita in Rol Secundar, a declarat ca "va servi un pahar de vin cu sotul ei si un pahar de suc de mere pentru fiul ei" pentru a sarbatori.

Melissa McCarthy
, in schimb, nominalizata in aceeasi categorie pentru rolul din Bridesmaids, isi face griji pentru seara Oscarurilor. Actrita spera sa o poata intalni pe Glenn Close si sa spuna ceva mai frumos cu ocazia asta decat: "La naiba, esti Glenn Close!".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.