Premiile Zmeura de Aur se acorda in fiecare an celor mai proaste... sa nu fim rai... celor mai "neintelese" productii americane cinematografice.

In mod obisnuit, Zmeuricile se acordau cu o zi inaintea Oscarurilor. De anul acesta insa organizatorii se desprind de Oscaruri si vor anunta nominalizarile cu o zi inainte de ceremonia de acordare a premiilor Academiei.

Premiile Zmeura de Aur se vor acorda, in schimb, in cadrul unei ceremonii speciale pe 1 Aprilie
, relateaza cinemablend.com. Schimbarea are sens pentru ca Zmeuricile s-au departat destul de mult de identitatea lor originala de "anti-Oscaruri". In plus, asta ar putea sa asigure ca mai multi castigatori vin sa-si ridice premiile.

In istoria premiilor Zmeura de Aur, foarte putini dintre castigatori s-au infatisat la fata locului sa-si accepte premiul in direct. Halle Berry este una dintre fericitele exceptii (a castigat premiul pentru "Cea mai proasta actrita" pentru rolul din Catwoman).


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.