Alexandru Arsinel s-a razbunat in numele prietenei sale, Stela Popescu, dupa ce Victor Rebengiuc a criticat-o dur.

Victor Rebengiuc a lansat mai multe comentarii negative la adresa Stelei Popescu, dupa ce actrita de comedie a primit o stea pe Aleea Celebritatilor. Rebengiuc era contrariat ca Mariana Mihut nu a fost onorata in acest fel, in favoarea Stelei Popescu.

"Pai, are Stela Popescu stea inaintea Marianei Mihut? Cum adica? Pai, cine e Stela Popescu, care spune aceleasi bancuri de 50 de ani, si cine e Mariana Mihut, care are un repertoriu de roluri extraordinare facute pana acum?", a declarat Rebengiuc intr-un interviu pentru ring.

Alexandru Arsinel a ripostat in numele prietenei sale, clasificand interventia lui ca "mitocaneasca".

"Este o iesire in stilul lui Rebengiuc, mitocaneasca, atat. Nu este nimic surprinzator pentru colegii care il cunosc, dar este caraghios, efectiv caraghios, un om probabil macinat de o anumita stare a lui negativa (...) Din toata treaba asta nu sufera Stela, sufera nevasta lui, Mariana Mihut. Sufera si probabil ca a suferit", a declarat Alexandru Arsinel, citat de evz.ro.

"Fiecare e liber sa gandeasca ce vrea. Nu ma intereseaza subiectul" este singura reactie pe care o avem de la marul discordiei, Stela Popescu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.