La Constanta, Costi Ionita si-a ridicat o super-vila. Firesc, am putea spune, pentru o vedeta care se respecta.
Insa Costi a dorit sa fie mai cu mot decat showbizul autohton, asa ca a comandat o piramida imensa pe casa. Care - zice solistul - functioneaza ca un incarcator natural de energie. Marturie pentru efectul de piramida pe care l-a obtinut "Faraonul" - caci aceasta este, culmea!, porecla lui Costi - pot depune toti ce-i care calca pragul. Imensa piramida ce troneaza pe acoperisul casei este semnul distinctiv al vilei compozitorului aflata in Constanta, chiar pe (simpla coincidenta!) pe strada Compozitorilor. Costi mai are o casa in constructie, care promite sa fie la fel de faloasa, la Bucuresti. De fapt, intreaga constructie a fost ridicata dupa regulile Feng Shui (stiinta asiatica a amenajarii interioare a unui spatiu pentru obtinerea energiilor pozitive), deoarece Costi spera ca energia pozitiva sa se reverse in tot ceea ce face.

Piramida de pe acoperis (fiecare latura a sa este orientata catre un punct cardinal) va gazdui o canapea unde se va putea "hrani" cu energie oricine-i calca pragul cantaretului. in plus, solistul are in spatele vilei propria sa gradina de zarzavaturi si o fantana ce pompeaza apa din panza freatica. Din imensa casa n-a apucat sa amenajeze decat studioul, Dr. Studio, evident si acest dupa stilul Feng Shui. Acolo, in subsolul casei, si locuieste de altfel deocamdata. Studioul este, fara indoiala, unul din cele mai dichisite din cate exista pe la noi si este si normal daca ne gandim ca din cele 300.000 de euro, cat a investit Costi in casa pana acum, 100.000 s-au dus in aparatura tehnica. Studioul isi are propriile reguli: colaboratorii lui Costi umbla aici incaltati in papuci si sunt interzise bautura, tigarile si... tipetele. Costi se mandreste si ca este proprietarul unui disc de aur - editie jubiliara Elvis Presley (din care exista doar 50 in toata lumea), care troneaza pe un perete. "E nepretuit, credeti-ma", ne-a asigurat Costi.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.