George Lucas a declarat ca nu va mai face filme cu bugete uriase pentru Hollywood. Ce-i drept, nu a mai facut asa de multe in ultimii ani.

In schimb, faimosul creator al celor doua trilogii Razboiul Stelelor s-a concentrat in ultimii ani pe "imbunatatirea" constanta a filmelor sale vechi. Insa pe viitor, George Lucas a declarat ca se va concentra asupra proiectelor mici si personale.

"Ma retrag. Nu voi mai avea de-a face cu afacerea, compania, genul acesta de lucruri", a declarat regizorul pentru New York Times.

"O data ce va termina lucrul la Red Tails, Lucas va fi facut tot ce isi dorea vreodata, si-a facut datoria ca regizor dar si ca om implinit" a adaugat Rick McCallum, producator de film si unul dintre prietenii vechi ai lui Lucas.

Red Tails , proiectul pe care Lucas il produce, este un film despre o echipa de piloti de culoare neagra si lupta lor in armata americana in timpul celui de-Al Doilea Razboi Mondial.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.