Asemanarea dintre personalitatile de vedete ale Madonnei si Lady Gaga este un lucru evident. Pentru Madonna e un motiv in plus de lauda.

De cand a aparut single-ul "Born this way", fanii si non-fanii lui Gaga au remarcat ca seamana cu single-ul "Express yourself" al Madonnei. Madonna in sfarsit a declarat intr-un interviu cu ABC News ca si ea a observat ca cele doua cantece sunt similare, poate chiar intr-o masura in hitul lui Lady Gaga devine "redundant".

Madonna insa nu poate sa se lase prezentata ca o scorpie, prin urmare a completat declaratia ei zicand ca: "Sunt multe moduri in care sa privesti problema. Nu pot sa fiu suparata... este evident ca am influentat-o".

Desi nu este bataia la care visam toti, exista totusi o varianta violenta a duelului Lady Gaga - Madonna, care a servit drept idee de sketch pentru Saturday Night Live in 2009.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.