Lui Lady Gaga se pare ca ii place sa faca totul din timp. Cantareata are de gand sa ramana in turneu inca doi ani, conform unui program de concerte care a ajuns pe internet.

Daca este sa ne incredem in lista cu zeci de concerte planificate pentru anii 2013 - 2014 publicata de site-uri de muzica precum musictitans.com, atunci Lady Gaga ar ajunge in Romania pe 16 februarie 2014. Concertul ar urma sa fie sustinut pe Arena Nationala.

Asteptam o confirmare oficiala insa concertul din Bucuresti se afla plasat intre evenimente la Cairo pe 12 februarie si un concert in Varsofia pe 19 februarie.

Merita mentionat ca pe site-ul oficial al Lady Gaga nu sunt mentionate concerte viitoare. Insa programul va trebui actualizat la un moment dat, ramane atunci sa vedem daca trebuie sa asteptam doi ani sa o vedem pe Lady Gaga. Sau poate vine mai repede. Sau deloc.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.