Afla cine a fost desemnata noua Miss America.

La 23 de ani, Miss Wisconsin Laura Kaeppeler, a fost incoronata Miss America, in concursul de frumusete transmis in direct de ABC, care a avut loc la Las Vegas. Impreuna cu titulatura de Miss, ea a primit si o bursa de scolarizare in valoare de 50,000 de dolari.

La concurs au participat reprezentante ale celor 50 de state americane alaturi de cele din District of Columbia, Puerto Rico si Insulele Virgine.
Incoronarea Laurei a pus punct unei saptamani extrem de agitate in care reprezentantele statelor americane au intrat in competitiile preliminare si au luat parte la pregatiri pentru marea finala.

In calitate de Miss America, Laura Kaeppeler isi va petrece anul in turneu prin SUA, pentru a se intalni cu oameni si pentru a strange bani pentru fundatia Children's Miracle Network, fundatia de caritate oficiala a Organizatiei Miss America, potrivit Agerpres.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.