Alexandra Stan a iesit invingatoare la premiile European Border Breaker Awards, premiile care sarbatoresc diversitatea industriei muzicale europene.

La mijlocul lui decembrie cantareata anunta ca are nevoie de ajutorul fanilor pentru a castiga premiul Votul Publicului. Ceremonia de decernare a premiilor European Border Breakers Awards (EBBA) a avut loc pe 11 ianuarie, in cadrul festivalului de muzica Eurosonic Noorderslag din Groningen, Olanda, iar Alexandra a iesit castigatoare.

Alexandra face parte dintr-un grup de alti 10 candidati, de exemplu Selah Sue (Belgia), Swedish House Mafia ( Suedia) sau Anna Calvi (Marea Britanie), care au castigat premii EBBA. Acestea se acorda artistilor europeni in functie de vanzarile de albume.

In cei noua ani de existenta a premiilor EBBA, organizatorii au promovat creativitatea si diversitatea muzicii europene si au sustinut munca si daruirea artistilor, relateaza devoratormonden.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.