Regizorul Steven Spielberg a confirmat ca urmatorul sau proiect va fi o adaptare a romanului Robopocalypse, scris de Daniel H. Wilson.

Scenariul a fost deja scris de Drew Goddard (cunoscut pentru filmele Cabin in the Woods si Cloverfield). Spielberg a confirmat ca scenariul a stat la baza deciziei sale, pentru "nu merita sa ma arunc intr-un proiect care ma va tine departe de familie daca nu este ceva care ma pasioneaza".

Este prima data cand regizorul vorbeste despre acest proiect, intr-un interviu pentru Time Out London.

"Este vorba despre un razboi global intre om si masina. M-am distrat imaginandu-mi un viitor cu Minority Report. Actiunea din Robopocalypse are peste 15-20 de ani si este un alt viitor cu care putem sa relationam. Am in vedere mai ales consecintele aparitiei unor tehnologii care ne fac vietile mai convenabile, dar ce se intampla cand aceste produse tehnologice devin mai inteligente decat noi?"

Spielberg subliniaza ca nu este o idee originala. Probabil ca a vazut seria Terminatorul. Insa in acelasi timp considera ca este o idee care devine din ce in ce mai relevant cu fiecare an care trece.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.