Breasla Regizorilor din America (Director's Guild) si-a anuntat preferatii pe anul 2011. Steven Spielberg nu se afla printre ei.

Premiile Breslei Regizorilor reprezinta unul dintre cele mai bune indicii in privinta cui va primi premiul Oscar pentru "Cel mai bun regizor". Nominalizatii Breslei de anul acesta sunt:

- Michael Hazanivicius, The Artist
- Martin Scorsese, Hugo
- Alexander Payne, The Descendants
- Woody allen, Midnight in Paris
- David Fincher, Girl with the Dragon Tattoo.

Remarcam absenta lui Steven Spielberg pentru al sau War Horse si a lui Terrence Mallick (pentru Tree of Life). Filmul lui Fincher a strans pana acum nominalizari la premiile Breslei Scriitorilor, a Producatorilor sia Regizorilor, in vreme ce Tree of Life a fost ignorat de toate Breslele.

Entertainment Weekly speculeaza ca filmul lui David Fincher sigur va primi o nominalizare de la Academia Americana pe 24 ianuarie pentru "Cel mai bun film", in vreme ce Steven Spielberg si Tree of Life s-ar putea sa nu se aleaga cu nimic.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.