Kathryn Bigelow, regizoarea filmului The Hurt Locker, este investigata de guvernul american pentru filmul ei despre Osama Bin Laden.

Guvernul american ancheteaza sursele de informatie la care Kathryn Bigelow a avut acces pentru filmul sau despre asasinarea lui Osama Bin Laden. Autoritatile americane sunt ingrijorate ca echipa de productie ar fi primit acces la informatii "sensibile" pentru siguranta americana, relateaza BBC.

La baza investigatiei se afla un articol care a aparut in New York Times unde se preciza ca regizoarea ar fi avut acces la informatii "de cel mai inalt nivel". Casa Alba a considerat aceste afirmatii drept "ridicole".

Investigatia este organizata de acelasi grup din cadrul Departamentului Sigurantei Nationale care a cerut anchete privind identitatile unor musulmani americani ce ar fi putut sa lucreze pentru al-Qaeda.

Kathryn Bigelow a castigat mai multe oscaruri pentru filmul sau The Hurt Locker, lansat in 2009, printre care si Oscarul pentru "Cel mai bun regizor". Filmul despre asasinarea lui Osama este programat de Sony Pictures sa fie lansat in octombrie 2012.

.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.