Formatia germana de speed metal revine in Romania ca headlineri pentru un concert la Silver Church.

Primal Fear va porni intr-un turneu de promovare pentru noul lor material discografic, Unbreakable, ce va fi lansat pe 20 ianuarie 2012. Turneul ii aduce in Romania, pe 8 aprilie 2012, pentru a sustine un concert la Silver Church.

Ralf Scheppers, solistul vocal al formatiei Primal Fear a declarat: “Nu am uitat de primirea calduroasa de care am avut parte data trecuta cand am cantat alaturi de Judas Priest, insa de data aceasta va fi un concert special fiindca noi vom fi headlineri si prezentam un material noi care suna excelent.”

In deschidere sunt invitate cateva formatii printre care si germanii de la Brainstorm. Numarul biletelor este limitat la 500 de bucati cu preturi intre 65 si 85 de lei.

Primal Fear este o trupa germana de power-speed metal, formata in 1997 de Ralf Scheepers (voce) si Mat Sinner (chitara bas). De atunci, Primal Fear a lansat 8 albume, 3 DVD-uri, un album „Best-Of” si un EP special. Unbreakable este al 9-lea album al formatiei si contine 13 melodii.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.