Actorul Jeremy Renner si membri ai anturajului sau au fost implicati intr-un scandal ce a izbucnit intr-un bar din Phuket, Thailanda. Unul dintre prietenii lui Renner a fost atacat cu toporul.

Altercatia a avut loc intre sase angajati ai barului si grupul cu care se afla Jeremy Renner acolo. Actorul era insotit de un barbat neidentificat, doua femei, soferul si managerul resortului Sri Panwa, Vorasit Issara. Cei sase angajati cu varste intre 18 si 30 de ani au atacat grupul lui Jeremy Renner, dupa o cearta cu Issara.

Acesta a suferit lovituri de topor in zona gatului, din partea unuia dintre atacatori, in varsta de doar 18 ani. Un alt bataus de 26 de ani l-a injunghiat in stomac, conform E!.

Reprezentantii actorului si ai resortului au declarat ca Jeremy Renner nu a fost implicat in bataie si a parasit incinta imediat ce au inceput violentele. Vorasit Issara se afla in momentul de fata in sptial, cu rani grave in zona abdomenului si a gatului.

Jeremy Renner a ramas in Thailanda pentru a termina filmarile la partea a patra din seria Bourne.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.