Un schimb de mesaje pe reteaua Twitter intre cei doi a dat nastere speculatiilor privind o viitoare impacare.

In ultima saptamana a anului, Christ Brown a lansat un mesaj catre audienta sa de pe Twitter in care scria: "Te iubesc mai mult decat stii". Rihanna a vazut mesajul si i-a raspuns prompt dupa numai cateva minute: "Te voi iubi intotdeauna".

In ciuda acestor mesaje trimise cu doar cateva zile inainte de Revelion, cei doi au petrecut noaptea dintre ani separat, relateaza ABC News.

Se stie insa ca mama lui Chris, Joyce Hawkins, se intelege foarte bine in continuare cu Rihanna si i-a transmis recent, tot prin Twitter, ca ii este foarte dor de ea.

Despartirea dintre Chris Brown si Rihanna a fost una dintre cele mai mediatizate din ultimii ani, datorita conditiilor foarte grave in care relatia s-a terminat dupa ce Chris a atacat-o pe Rihanna in ajunul premiilor Grammy din 2009.

"Cu cat ne indragosteam mai mult, cu atat relatia devenea mai periculoasa pentru noi", a explicat Rihanna intr-un interviu acordat lui Diane Sawyer de la ABC News.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.