In cetatea filmului de la Hollywood nu este niciodata liniste. Cuplurile celebre sunt permanent in atentia presei dar si a publicului. Despartirile lor sunt la fel de furtunoase si starnesc valva mare in randul lumii. Iata cele mai cunoscute vedete care si-au spus adio in 2011:

Jude Law si Sienna Miller

Dragoste cu nabadai intre cele doua vedete sexy, Jude Law si Sienna Miller. Au inceput o relatie inca din 1995, insa in 2006 au anulat logodna din cauza infidelitatii actorului. 3 ani mai tarziu s-au impacat si pareau ca se iubesc mai mult ca niciodata. Iata ca nici de aceasta data nu le-a fost cu noroc. La inceputul lui februarie 2011, un apropiat al cuplului a confirmat despartirea dintre cei doi.

Blake Lively si Leonardo DiCaprio

In primavara lui 2011 idila dintre Blake Lively si Leonardo DiCaprio a tinut prima pagina a ziarelor mondene. Cei doi au fost surprinsi plimbandu-se impreuna la Festivalul de Film de la Cannes. Desi erau considerati unul dintre cuplurile in voga de la Hollywood, iata ca cei doi si-au spus adio dupa doar 6 luni de relatie.

Citeste restul listei pe kudika.ro


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.