Ghici care a fost surpriza oferita vineri seara de Guess? Firma amintita a sarbatorit un an de cand se afla in Romania. Prezentarea de moda, felicitarile, masa si... pernele (in loc de dans) au avut loc la Hotelul Hilton.

VEDETE MARI. Colectia a fost prezentata de Catalin Botezatu si de Diana Munteanu. Aceasta din urma a venit la eveniment direct de la aeroport. Iar Catalin Botezatu n-a fost in cea mai buna forma. Chiar daca a citit de pe biletel numele vedetelor care se imbraca de la firma sarbatorita, Bote tot s-a balbait. In loc de fotbalistul Florentin Petre, Bote l-a botezat Florentin... Pepe! Data viitoare ii propunem sa-si ia un prompter. Ca materiale promotionale gazdele au pregatit o multime de perne cu numele marcii pe-o parte, iar pe cealalta parte avand poze cu manechine. Imbracate (mai mult sau mai putin), evident, cu hainele firmei. Asa se face ca toata asistenta a stat cu "puii" in brate de parca intreaga sala ar fi fost un imens dormitor. Chiar si la cocteilul de dupa, invitatii au ciocnit o cupa cu sampanie cu perna-n brate. Din fericire, n-a adormit nimeni, caci modelele chiar au atras atentia. Cele trei linii de moda expuse - colectia toamna-iarna, Jeans, Marciano, Kids si Accesories au fost de-a dreptul impresionante.

MINI. Modele de gradinita

VEDETE MICI. A urmat o prezentare cu minivedete. Mai precis o colectie pentru copii, care a facut deliciul spectatorilor. In sala s-a ras cu pofta fiindca micutii s-au ratacit pe scena, au uitat ce trebuie sa faca sau pur si simplu nu stiau de ce se afla acolo si ramaneau pe podium uitandu-se la lumini si la bliturile fotografilor.

Nici tata Punga, nici mama Punga, nici bunica Punga si nici chiar nasul Botezatu n-au reusit sa-l mai dea jos de pe scena pe juniorul Punga, care a facut vreo 50 de ture pe podium si nu voia sa se dea jos cu nici un chip. Degeaba a incercat Vali Punga sa-l convinga. Copilul a inceput sa planga si, dupa ce a fost recuperat de parinti, a zbughit-o inapoi pe scena si si-a continuat numarul, defiland incoace si-n colo, alaturi de celelalte manechine. Cele mai mici fotomodele nu pareau sa aiba mai mult de 2 ani si-un pic, iar cele mai "mari" sa fi fost, poate, la grupa mare.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.