Cornel Pasat, solistul trupei de dansatori Flamingo Boys, are nevoie de 50.000 de euro pentru a pune in scena show-ul erotic Dracula.

Nu s-a impacat cu Oana Roman si isi doreste un rol intr-o telenovela.

Jurnalul National: Pana la urma te-ai despartit ori ba de Oana Roman?

Cornel Pasat: Pot spune doar ca momentan nu suntem impreuna. Ne-am separat dintr-un motiv destul de grav, pe care il tinem amandoi ascuns, dar nu este exclus sa mai fim impreuna candva.

Se zvoneste ca te-ai fi indragostit de una dintre fetele de la Flamingo Girls si ca fosta ta iubita ar fi altoit-o...

Sunt inventiile ziaristilor. Cum sa dea Oana in cineva? Este o doamna, nu o tata din piata....

Multi te condamna ca ai fi profitat de fosta relatie pentru a-ti face publicitate.

Si ce daca Oana este fiica politicianului Petre Roman? E o prostie ca sa creada cineva ca am stat cu ea sapte ani din acest motiv. Ne-am iubit, pur si simplu.

Dar cu ce te-a atras?

Mi-au placut trasaturile fetei, inteligenta, educatia ei. Nu este usor sa gasesti atatea calitati la o femeie. Si este un prieten de nadejde. Chiar daca nu mai suntem impreuna, continuam colaborarea pe plan profesional in proiectele mari.

Ca un facut, Oana si sora ei, Catinca, au fost indragostite de dansatori si amandoi au disparut din viata lor. Cum iti explici?

A fost o coincidenta ca relatiile nu au mers. Dar, ca sa ma fac inteles, nu noi, barbatii, le-am parasit. N-a mai fost sa fie, pur si simplu. Nu poti sta alaturi de cineva cand apar probleme. Cu timpul, dragostea moare....

Acum e moda telenovelelor. Nu te-ar incanta un rol?

Ei, nu! Chiar imi doresc sa fiu contactat de un regizor. Ar fi pentru mine o mare provocare. Cred ca sunt un bun actor, chiar daca nu am studii de specialitate.

In ce stadiu se afla show-ul erotic Dracula?

Mai intarziem un pic, caci trebuie sa facem rost de suma de 50.000 de euro. Cautam sponsori. Pana atunci ne onoram, impreuna cu Flamingo Girls, spectacolele de joi, vineri si sambata la Club Casino Imperial, dar si turneele din tara si din strainatate. In curand vom pleca in Olanda. Am refuzat insa invitatiile in cluburile homosexualilor, din motive lesne de inteles.

DESPRE OANA

"Mi-au placut trasaturile fetei, inteligenta, educatia ei. Nu este usor sa gasesti atatea calitati la o femeie" - Cornel Pasat dansator


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.