Desi au recunoscut ca intentioneaza sa se desparta, Nicola si Mihai Alexandru nu au depus nici acum actiunea de divort.

Cu toate ca cei doi nu s-au impacat, ei nici nu s-au intalnit, deocamdata, la tribunal, apropiatii lor spunand ca Nicola si Mihai ar putea reveni la sentimente mai bune in ceea ce priveste casnicia lor. Ruptura Nicolei de Mihai Alexandru a socat pe toata lumea. Cei doi au confirmat vestea cu pricina in urma cu circa doua luni de zile. Separarea in fapt a venit in urma cu patru luni, Nicola si Mihai cazand de comun acord sa divorteze. Mihai Alexandru a plecat din apartamentul mamei sale, in care locuia cu cei trei copii si cu Nicola. Compozitorul s-a mutat in locuinta fratelui sau. intre timp interpreta a plecat si ea din fostul apartament conjugal, mutandu-se cu chirie. Surse din anturajul celor doi au spus ca intentia de divort a survenit in clipa in care Mihai a aflat ca Nicola l-a inselat cu un coleg de trupa.

Mihai s-a refugiat in studioul de inregistrari

Ruptura dintre ei i-a afectat atat pe ei, cat si pe copii. Desi s-au gandit imediat sa divorteze, apropiatii lor sustin ca cei doi artisti au luat in calcul si posibilitatea unei impacari. De cand s-au separat s-a spus ca Mihai a suferit mult dupa sotia sa si ca acesta o vrea inapoi pe Nicola. Interpreta n-a spus nici da, nici nu! intre timp, Mihai s-a "ingropat" in munca la studio. Compozitorul a inceput sa lucreze cu Marcel Pavel si Anastasia Lazariuc. Cu toate ca a fost vazuta in compania altui barbat, care este clapar in trupa ei, se pare insa ca nici Nicola nu a trecut usor peste despartirea de Mihai.

Desi au declarat ca nu au putut divorta in vara pe motiv ca avocatii lor erau in vacanta, cei doi artisti nu au depus nici acum actiunea de divort. Un lucru e sigur: cei doi si-au impartit copiii. Fetita, Maria, a ramas la Nicola, iar Jonathan la Mihai. in urma cu o saptamana, muzicianul a plecat cu fiul sau intr-o vacanta la Magura, Bacau. inainte de plecare, Mihai a trecut si s-a rugat la Biserica Sf. Gheorghe de pe Calea Plevnei, unde, de altfel, canta si in corul bisericii.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.