Aranjarea mesei de Craciun poate fi, uneori, complicata, daca doresti sa iti impresionezi invitatii si sa fii originala, in acelasi timp. Iti prezentam 5 exemple de aranjare a mesei de Craciun, pentru ca aceasta sa arate cat mai festiv.

Aranjament masa in auriu si alb

Auriul este culoarea opulentei si a elegantei. Indiferent de modul in care este utilizat, acesta reuseste sa trimita cu gandul la sarbatoare. Este indicat in special pentru ocaziile festive, precum masa de Craciun. Scoate-l in evidenta si tempereaza-l prin intermediul albului. Alterneaza farfuriile albe cu cele aurii si foloseste o fata de masa alba. Ca accesorii, utilizeaza unele aurii. Poti folosi globuri, lumanari, fundite si fulgi de zapada ornamentali, aurii, iar tacamurile le poti lega cu o panglica aurie, scrie Garbo.ro.

Aranjament masa in alb si negru

O combinatie mai putin conventionala, pentru masa de Craciun, este cea alb-negru. Aceasta este de influenta minimalista si imprima o atmosfera grandioasa, simpla si eleganta, in acelasi timp. Daca esti adepta decorurilor spectaculoase, foloseste servetele si pahare negre, o fata de masa alba si accesorii decorative argintii, pentru a-i da stralucire mesei. Pentru o pata de culoare, poti folosi crengute de iedera.

Citeste si despre alte aranjamente a mesei pe Garbo.ro


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.