Violonistul Edvin Marton a sustinut primul dintre cele doua concerte programate in Bucuresti miercuri seara, dupa care s-a intors la spital.

Edvin Marton se afla momentan la spitalul Floreasca unde este tratat pentru accidentul suferit marti. Violonistul a cazut si s-a lovit la cap, pentru ca apoi sa fie internat la spital.

Marton a iesit din spital pentru a urca pe scena Salii Palatului, unde a participat la Gala Craciun Vienez.
A cantat doar o jumatate de ora, dintr-un recital care initial tebuia sa dureze o ora. Artistul trebuia sa dirijeze si European Royal Orchestra, insa in ultimul sfert din spectacolul de la Bucuresti, nu a cantat nici la vioara si nici nu a dirijat orchestra.

Purtatorul de cuvant al Spitalului Floreasca, Bogdan Oprita, a declarat, ca Edvin Marton a revenit la spital dupa concertul de miercuri seara si ramane internat la clinica Biomedica, unde urmeaza tratament, conform realitatea.net.

Violonistul intentioneaza sa iasa din spital, joi seara, pentru concertul pe care trebuie sa-l sustina la Sala Palatului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.