Spectacolele Saltimbanco ale companiei Cirque du Soleil din februarie au vandut zeci de mii de bilete. Prin urmare, avem o noua data de spectacol.

Noul spectacol va avea loc vineri, 10 februarie, de la ora 16,00, in Pavilionul Central al complexului Romexpo din Bucuresti, relateaza evz.ro.

"Peste 30.000 de romani vor vedea Saltimbanco in primavara anului 2012. Cererea de bilete ne-a depasit cu mult asteptarile. Noul show este ultima suplimentare pe care Cirque du Soleil o mai poate oferi fanilor din tara noastra, adaugandu-se la cele doua anuntate anterior, pe 11 si 12 februarie 2012, de la ora 16.00", a declarat Sorina Burlacu, director general al firmei care organizeaza spectacolul.

Grupul international Cirque du Soleil soseste in Romania pentru prima data in februarie 2012. Spectacolele vor avea loc intre 8 si 12 februarie, cu aceasta ultima suplimentare fiind vorba in total de opt reprezentatii.

Biletele au preturi intre 120,38 lei - nivelul 1 tribune si 437,76 lei - nivelul 00 front row. Pentru copiii cu varsta de pana la 12 ani inclusiv, biletele pot fi achizitionate la pret redus.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.