Celebrul violonist ucrainean, aflat in Romania pentru doua concerte pe 21 si 22 decembrie, a ajuns la spital dupa ce a cazut si s-a lovit la ceafa.

Violonistul Edvin Marton s-a prezentat, marti seara, la Spitalul Floreasca din Capitala, dupa ce a alunecat si s-a lovit la ceafa, medicii constatand dupa investigatii, printre care si o radiografie, ca nu are traumatisme.

"Grija lui cea mare a fost insa sa nu-si strice in cadere vioara Stradivarius si mai putin eventualele posibile traumatisme pe care le-ar fi suferit in cadere", a declarat pentru MEDIAFAX medicul Bogdan Oprita, purtator de cuvant al spitalului.

Momentan, violonistul asteapta sa i se faca o investigatie RMN. Dupa aceasta, va fi reevaluat de medicii chirurgi care vor stabili daca ramane internat sau nu. Medicii au declarat ca violonistul este constient, echilibrat hemodinamic si respirator, nu are probleme neurologice sau leziuni postraumatice.

Violonistul Edvin Marton va canta, la Bucuresti, pe 21 si 22 decembrie, in cadrul Galei "Craciun Vienez" de la Sala Palatului. Artistul a mai fost la Bucuresti, impreuna cu patinatorul Evgheni Plushenko, in 2007, 2008 si 2010.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.