Organizatorii BESTFEST anunta doua aditii pentru line-up-ului editiei din 2012: un specialist in acoustic rock si un DJ faimos.

Sfarsitul anului aduce vesti noi legate de programul B’ESTFEST Summer Camp 2012, primele nume confirmate alaturi de Kreator in cadrul editiei urmatoare fiind Milow, nume reprezentativ pentru scena acoustic – pop, si Andy C, unul dintre cei mai buni DJ de drum and bass ai lumii.

Milow, interpret si compozitor de origine belgiana, este cunoscut in lumea intreaga mai ales datorita cover-ul realizat dupa piesa „Ayo Technology”, interpretata initial de rapper-ul 50 Cent alaturi de Justin Timberlake si Timbaland. Coverul i-a adus lui Milow succesul international in lumea muzicii, piesa ocupand primele pozitii ale clasamentelor din 14 tari, timp de 340 de saptamani.

Considerat ca fiind unul dintre cei mai importanti DJ, precum si unul dintre pionierii muzicii d’n’b, Andy C isi merita pe deplin premiul de Best DJ castigat recent pentru a cincea oara consecutiv in cadrul premiilor Drum and Bass Arena Awards. Andy C se va afla vara viitoare, in premiera in Romania, in cadrul B’ESTFEST Summer Camp 2012.

B’ESTFEST Summer Camp 2012 va avea loc in zilele de 6, 7, 8 iulie, pe izlazul comunei Tunari. Primul nume confirmat in cadrul editiei din 2012 a fost Kreator, celebra trupa de thrash metal.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.