Un blog a anuntat luni ca rockerul Jon Bon Jovi s-a stins din viata in camera lui de hotel din New Jersey, ceea ce a dus la propagarea zvonului pe mai multe site-uri mari de stiri.

Dupa o zi in care Intenetul a vuit cu relatari care de care mai fantastice vizavi de morbidul eveniment, cantaretul in sine a calmat apele cand a postat o poza cu sine pe Twitter.

In poza pe care Bon Jovi a postat-o pe Twitter, apare mesajul: "Raiul seamana cu New Jersey". Pe hartia cu mesajul respectiv apare si data si ora la care a fost scris, pentru ca nimeni sa u mai aiba dubii ca Jon Bon Jovi mai traieste si va mai trai sa distreze milioane de oameni. :)

LA Times a remarcat ca articolul care anunta moartea artistului era deosebit de similar articolului din ziarul Los Angeles Times care anunta moartea megastarului Michael Jackson. in 2009. LA Times a tinut sa precizeze ca nu a fost implicat in vreun fel in lansarea si propagarea zvonului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.